Ajánlja oldalunkat ismerősének
Ön neve
Ön email címe
Ismerősének neve
Ismerősének email címe
Üzenet
Üzletszabályzat

Üzletszabályzat

Szabályzat

Az alábbi üzletszabályzat tartalmaz minden feltételt vasalási szolgáltatásunk igénybevételéhez

1. Szolgáltatás tárgya.

A Szolgáltató vállalja a megrendelő részére vasalandó ruhák előre egyeztetett időben történő biztonságos elszállítását, vasalását, minőségellenőrzését, csomagolását és megrendelőhöz történő visszaszállítását.

2. Szolgáltatási terület.

Szolgáltató tevékenységét Győr és annak 20 km-es körzetében végzi. Ezen a területen kívülről érkező megrendelések esetében távolságtól függően, előre egyeztetett kiszállási díjat számíthat fel.

3. Megrendelés, szállítás.

Megrendelő rendelését a telefonos ügyfélszolgálaton, SMS üzenetben, email üzenetben vagy a weboldalon online felületen adhatja le. A megrendelést cégünk ügyfélszolgálati időben legkésőbb 2 órán belül, ügyfélszolgálati időn kívül a megrendelés leadását követő első munkanapon délelőtt 10.00-ig visszaigazolja. A visszaigazolással létrejön a szerződés. A visszaigazolás elmaradása esetén a Megrendelő vételi ajánlati kötöttsége automatikusan megszűnik. Megrendelő az egyeztetett átvételi-átadási időt legkésőbb 2 órával a tervezett találkozó előtt jogosult megváltoztatni. Ha erre nem kerül sor, cégünk jogosult a mindenkori újra kiszállítási díjat felszámolni.
A futárnak történő ruhaátadáskor a megrendelőnek jelezni kell minden speciális igényét, ami a vasalást, ruhakezelést ill., hajtogatást és a visszaszállítást érinti. Cégünk a vasalás előtt minden ruhadarabot átellenőriz és még a munka megkezdése előtt dokumentál minden esetleges sérülést.
A Megrendelő felelőssége gondoskodni arról, hogy az adott időszakban a csomag átvételét biztosítsa. A Megrendelő köteles a kiszállítás/átvétel időpontjában a ládát tételesen ellenőrizni és hiánytalan mennyiségi teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően mennyiségre és minőségre vonatkozó reklamációkat a Szolgáltató nem fogad. A textíliák mennyiségi hiányát és minőségi kifogását haladék nélkül az áru átvételekor jelezni kell.
Cégünk jogosult olyan ruhaneműk vasalására vonatkozó megbízástól elállni, melyek kivasalása indokolatlanul nagy kockázatot és/vagy aránytalanul sok munkaórát kívánna.
Csak tiszta, mosott ruhák vasalását vállaljuk.
Nem vállaljuk olyan ruha vasalását, amelyen szakadás, kifényesedés, vagy bármilyen előzetes vasalásokból adódó károkat tapasztalunk.
Nem vállaljuk olyan ruha vasalását, ahol a mosási címkén a "nem vasalható" jel található, illetve azokat sem, ahol a címke nem látható egyértelműen.
A ruhákban maradó tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

4. Árak, fizetési feltételek.

A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. Az ár tartalmazza a vasalás, a szállítás és a csomagolás költségét. A minimálisan kiszámlázható mennyiség minden esetben 3 kg, abban az esetben is ha a megrendelés nem éri el a 3 kg-ot. A szolgáltatás ellenértékének kifizetésére a kivasalt ruhák megrendelőnél történő átvételekor, készpénzben kerül sor. Cégünk a ki nem fizetett számlák után a mindenkori jegybanki kamatláb kétszeresét késedelmi kamatként a Vevőre terheli.

5. Minőségi garancia.

Cégünk a legmodernebb technika és képzett személyzet bevetésével biztosítja a legmagasabb színvonalú vasalás elvégzését. Ha a megrendelő mégis minőségi kifogással élne, akkor cégünk lehetővé teszi, hogy azoknál a ruhadaraboknál vagy abban a súlyban, amelynél a minőségi kifogás fennállt, a megrendelő ingyenes szolgáltatásban részesüljön.

6. Felelősség kizárása.

Munkánk során kiemelten kezeljük a biztonságot, mely a ruha átvételétől egészen a visszaszállítás és átadás pillanatáig tart. Cégünk a lehető legnagyobb gondossággal jár el a folyamat minden pontján, biztosítva a kiváló minőséget. Mindazonáltal, ha esetlegesen előfordul, és bizonyítottá válik, hogy a hogy a ruha vasalása során megsérült vagy tönkre ment, cégünk ruhadarabonként maximálisan hibátlan ruha esetén 4.500 Ft, hibás ruha esetén 2.500 Ft kártérítés megfizetését teljesíti.

7. Adatvédelem.

A weboldalt látogatók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A Szolgáltató/Üzemeltető a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Az önkéntesen (például megrendeléskor, információ kéréskor) megadott adatokat - külön rendelkezés hiányában - az Üzemeltető most és a jövőben is marketing céllal, piackutatásra, értékesítési adatok nyomon követésére, és Látogatóval való kapcsolatfelvételre felhasználhatja. A weboldal Üzemeltetője a rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet.

8. Szerzői jogok

A weboldalon található tartalom a CleanIT Kft. kizárólagos szellemi tulajdona.
A weboldal teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, abból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt a nyilvánosságra hozni - ideértve a nyilvánosság számára történő hozzáférhetővé tételt - tilos.
Tilos a weboldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.
A weboldal jogosulatlan felhasználása büntető -és polgárjogi következményeket von maga után.